Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/tower-defence.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/tower-defence.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Tower Defence online gratis spelen | Tower-Defence.nl

Tower Defence online spelen

Er zijn talloze verschillende Tower Defence spelletjes, met elk een eigen opzet. Doordat de opzet vrij simpel is, zijn er veel mogelijkheden qua thema's. Zo is er natuurlijk de bekende oorlogsvariant, waar je moet zorgen dat de tegenstander jouw basis niet kan bereiken. Door op strategische plekken de juiste wapens te plaatsen, kun je de tegenstander doden voordat hij je basis bereikt en kapot maakt. Als dat gebeurd, dan ben je af. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook zijn er nog andere thema's, zoals bijvoorbeeld vikingen, of thema's zoals dinosaurussen. Ongeacht waar je voorkeur ligt, er is vast en zeker een tower defence game die aansluit bij jouw wensen.

Tower Defence gratis online spelen

Het leuke aan Tower Defence spelletjes is dat je deze games gewoon gratis online kunt spelen. Ook op deze website natuurlijk! Wij hebben enkele leuke games voor je op een rijtje gezet, zodat je altijd verschillende mogelijkheden hebt qua online tower defence spelletjes. Zo hebben we de grappige Bubble Tanks variant voor je. Je speelveld is zo goed als helemaal open, dus het is helemaal aan jou om een route te bepalen voor je tegenstander. Het begin is wel al gemaakt gelukkig. Ben jij meer een minecraft liefhebber? Dan is Minecraft Tower Defence helemaal jouw spelletje. In deze variant speel je minecraft style, dus dat is voor jou als liefhebber helemaal perfect! Tenslotte hebben we nog de leuke variant Pixi Tower Defence, in allemaal frisse kleurtjes.

Kies je favoriete gratis Tower Defence game!

Uit de onderstaande opties kun jij een leuke variant van Tower Defence kiezen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Ga je voor de frisse en nieuwe variant, ga je voor minecraft style of kies je toch een meer bubbly variant? De keuze is geheel aan jou. Bekijk de mogelijke varianten van Tower Defence hier.