Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/tower-defence.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/tower-defence.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Boom Beach | Alles over deze tower defence game >>

Boom beach

Het spelletje Boom Beach is tegenwoordig helemaal hip en happening. De reden daarvoor is dat het op je mobiel gespeeld kan worden. Boom Beach is een spelletje van de Finse game makers SuperCell. In Boom Beach heb je een eigen basis die je moet beschermen tegen andere spelers. Zij zullen je proberen aan te vallen en je goud proberen te stelen. Dat wil je natuurlijk niet. Daarom moet je je basis zo handig mogelijk inrichten zodat de kans zo klein mogelijk is dat je wordt beroofd. Er zijn talloze manieren om je basis te beschermen. Zo kun je bijvoorbeeld een kluis bouwen waar een bepaalde hoeveelheid goud in past, zodat je dit goud niet meer kunt verliezen bij een beroving. Verder zijn er uiteraard talloze gevechtstorens die je op strategische plekken kunt plaatsen, zodat de tegenstander dood is voordat hij je basis kan bereiken.

Legertje bouwen

Behalve gebouwen kun je ook troepen trainen om je tegenstander mee aan te vallen. Er zijn diverse verschillende soorten troepen die je kunt trainen, en die elk weer een eigen doel hebben. Zo zijn er de bazooka legers, infanteristen, krijgers, tanks, artillerie en meer. Tevens kun je grondstoffen gebruiken om je verdediging te upgraden. Deze grondstoffen zijn bijvoorbeeld goud, hout en steen. Om door te groeien, dien je je basis constant te blijven updaten. Daar heb je ook weer een bepaalde hoeveelheid goud en dergelijke voor nodig. Het is een lastige klus, maar er zijn ook Boom beach tips en tricks om je zo snel mogelijk een hogere status te geven.

Diamanten

De munteenheid in Boom Beach zijn diamanten. Deze kostbare steentjes kunnen verkregen worden door bepaalde mijlpalen te bereiken en basissen te overvallen. Tevens kun je diamanten kopen met echt geld. Wanneer je dus bereid bent om te investeren in het spelletje, dan kun je heel veel diamanten kopen om bijvoorbeeld spelonderdelen sneller te maken, grondstoffen te kopen en aanvallen uit te voeren.