Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/tower-defence.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/tower-defence.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Boom Beach tips & Strategie´┐Żn | Tower-Defence.nl
Boom Beach tips

Boom Beach tips

Wil je Boom Beach met succes spelen>? Ben je het zat dat je constant de mist in gaat met missies? Dan kun je altijd er voor kiezen om de volgende tips en tricks op te volgen. Onze tips en strategieën zijn ontzettend praktisch, waardoor je de kans op een succesvolle missie sterk vergroot. Welke strategie past het beste in jouw straatje?

Aanval strategieën

Het aanvallen van andere eilandjes is een belangrijk onderdeel van het spelletje Boom Beach. Je kunt het beste kiezen voor een goede aanvalsstrategie als je wil dat deze aanvallen op een succes uitlopen. Een handige tip: laat de Heavy en Scorcher voorop lopen als een soort menselijk schild. Deze troepen kunnen namelijk ontzettend veel hebben voordat ze het loodje leggen. Het is dan handig om deze eerst het strand op te laten, alvorens de minder langdurige troepen zoals de Bazooka's erop uit te sturen.

De favoriete verdedigingsstrategie

Een van de belangrijkste zaken die je kunt doen in het spelletje Boom Beach is het opnieuw afspelen van een aanval op je basis. Dit is namelijk dé manier om zwakheden in je basis te ontdekken. Kijk via welke weg de troepen zich een weg door het terrein banen, en bekijk daar meteen hoe je deze weg moeilijker kunt maken. Dit is een doeltreffende tip, want elke persoon heeft weer een andere aanvalsstrategie. Op deze manier ben je dus goed beschermd tegen diverse aanvallen.

Nog een verdedigingstip: Door je gebouwen iets verder uitelkaar te plaatsen, kan de artillerie niet in het midden schieten en meteen alle vier de gebouwen beschadigen. Tevens is het handig om je basis op een goede plek te plaatsen. Maar waar is dat dan? Er zijn verschillende tactieken over waar je je basis moet plaatsen. Sommige mensen plaatsen de basis in een hoek. Dit is wellicht de beste plek, omdat de troepen maar van één kan kunnen aanvallen.

Terug naar overzicht